Počet záznamů: 1  

Co byste měli vědět o výrobě potravin?

  1. Autor Kadlec, Pavel, 1940- (Autor)
    NázevCo byste měli vědět o výrobě potravin? : technologie potravin / Pavel Kadlec, Karel Melzoch, Michal Voldřich a kolektiv
    Další autor Melzoch, Karel, 1958- (Autor)
    Voldřich, Michal, 1962-2013 (Autor)
    Další korp. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie
    VydáníVyd. 1.
    Nakl.údajeOstrava : Key Publishing, 2009
    Fyz.popis536 s. : il. ; 24 cm
    ISBN978-80-7418-051-4 (brož.) 620.00 Kč
    EdiceMonografie
    Edice/záhl. Monografie (Key Publishing)
    PoznámkyNa obálce pod názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie
    Obsahuje bibliografie
    Předmět.hesla potravinářská technologie
    Forma, žánr kolektivní monografie
    Konspekt663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin
    MDT663/664 * (048.8:082)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 282228Půjčovna literaturydepozitář
    Co byste měli vědět o výrobě potravin?

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.