Počet záznamů: 1
Jakost a zpracování ryb
Autor Ingr, Ivo, 1936-2016 (Autor) Název Jakost a zpracování ryb / Ivo Ingr Další korp. Mendelova univerzita. Agronomická fakulta Vydání 2., nezměn. vyd. Nakl.údaje Brno : Mendelova univerzita v Brně, 2010 Fyz.popis 102 s. : il. ; 30 cm ISBN 978-80-7375-382-5 (brož.) : 137.00 Kč Poznámky Na obálce nad názvem: Agronomická fakulta. 120 výt. Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy Předmět.hesla ryby * rybí maso * kvalita potravin * zpracování živočišných produktů * průmysl zpracování ryb Forma, žánr učebnice vysokých škol Konspekt 637 - Živočišné produkty * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 639.21/.22 * 637.56 * 663/664-021.465 * 637.03 * 637.56 * (075.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Obsah Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 283344 Půjčovna literatury depozitář
Počet záznamů: 1