Počet záznamů: 1  

Kuchařské umění od A do Z

  1. Autor Lagorce, Stéphane (Autor)
    NázevKuchařské umění od A do Z : 1000 receptů a rad v 1000 fotografiích / text Stéphane Lagorce ; fotografie Michel Barberousse ; [z francouzského originálu ... přeložily Irena Bucherová a Hana Zástěrová]
    Další autor Barberousse, Michel, 1923- (Fotograf)
    Bucherová, Irena (Překladatel)
    Zástěrová, Hana (Překladatel)
    Vydání3. vyd.
    Nakl.údajeČestlice : Rebo, 2010
    Fyz.popis719 s. : barev. il. ; 23 x 23 cm
    ISBN978-80-255-0339-3 (váz.) : 799.00 Kč
    PoznámkyObsahuje rejstřík
    Název origináluSavoir tout faire en cuisine
    Předmět.hesla jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT641.55 * (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 283690Půjčovna literaturymístní sklad
    Kuchařské umění od A do Z

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.