Počet záznamů: 1  

Mikrobiologie potravin - praktická cvičení II

  1. Autor Cupáková, Šárka (Autor)
    NázevMikrobiologie potravin - praktická cvičení II. : metody stanovení mikroorganismů v potravinách / Cupáková Šárka, Karpíšková Renáta, Necidová Lenka
    Část názvuMetody stanovení mikroorganismů v potravinách
    Další autor Karpíšková, Renáta, 1956- (Autor)
    Necidová, Lenka (Autor)
    Další korp. Veterinární a farmaceutická univerzita Brno. Ústav hygieny a technologie mléka
    VydáníVyd. 1.
    Nakl.údajeBrno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2010
    Fyz.popis108 s. : il. ; 30 cm
    ISBN978-80-7305-126-6 (brož.) : 127.00 Kč
    PoznámkyNad názvem: Veterinární a farmaceutická univerzita Brno, Fakulta veterinární hygieny a ekologie, Ústav hygieny a technologie mléka. Přehled vybraných norem. 350 výt.
    Předmět.hesla potravinářská mikrobiologie * mikrobiologická analýza * mikrobiologická technika
    Forma, žánr učebnice vysokých škol * praktická cvičení
    Konspekt579 - Mikrobiologie * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT579.67 * 579.083 * 57.083.1 * (075.8) * (076.5)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URL Obsah
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 269363/IIPůjčovna literaturydepozitář
    Mikrobiologie potravin - praktická cvičení II

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.