Počet záznamů: 1  

Hygiena a zdravotní nezávadnost potravin II

  1. Autor Sovjak, Richard (Autor)
    NázevHygiena a zdravotní nezávadnost potravin II. / Richard Sovjak, Hana Reisnerová, Radka Matějíčková
    Další autor Reisnerová, Hana, 1947- (Autor)
    Matějíčková, Radka (Autor)
    VydáníVyd. 1.
    Nakl.údajePraha : Česká zemědělská univerzita v Praze, 2002
    Fyz.popis242 s. ; 21 cm
    ISBN80-213-0974-1 (brož.) : 160.00 Kč
    Poznámky200 výt.
    Určeno studentům AF
    Předmět.hesla hygiena potravin * kvalita potravin
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    Konspekt614 - Veřejné zdraví a hygiena * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT614.31 * (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 294473Půjčovna literaturymístní sklad

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.