Počet záznamů: 1  

Dějiny kulinářství

  1. Autor Vašák, Jaroslav, 1947- (Autor)
    NázevDějiny kulinářství / Jaroslav Vašák, Karel Kýr
    Další autor Kýr, Karel (Autor)
    Nakl.údaje[České Budějovice] : Nová Forma, 2010
    Fyz.popis4 sv. (128, [139], 139, 147 s.) ; 29 cm
    ISBN(Brož.) : 257.00 Kč
    PoznámkyObsahuje bibliografii
    Předmět.hesla gastronomie * dějiny gastronomie
    Forma, žánr monografie
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT641/642 * 641/642(091) * (048.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    OdkazySouborný záznam: použijte odkaz na záznam dílu
    DílyDějiny kulinářství III., Dějiny kulinářství II., Dějiny kulinářství IV., Dějiny kulinářství 1
    Odkazy (4) - Část dílové monografie

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.