Počet záznamů: 1  

Metody a kriteria [sic] pro ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin

  1. NázevMetody a kriteria [sic] pro ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin / [editor Helena Čížková]
    Část názvuOvěřování autenticity potravin a potravinářských surovin
    Další autor Čížková, Helena, 1973- (Editor)
    Další korp. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie
    Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav konzervace potravin a technologie masa
    Státní zemědělská a potravinářská inspekce
    Státní veterinární ústav Praha
    Česko. Celně technická laboratoř
    VydáníVyd. 1.
    Nakl.údajeOstrava : Key Publishing, 2011
    Fyz.popis127 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm
    ISBN978-80-7418-124-5 (brož.) : 210.00 Kč
    PoznámkyVydáno pro Vysokou školu chemicko-technologickou v Praze. Na obálce pod názvem: Ústav konzervace potravin a technologie masa VŠCHT Praha ve spolupráci se Státní zemědělskou a potravinářskou inspekcí Praha, Státním veterinárním ústavem Praha a Celně technickou laboratoří. Na obálce: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie
    Obsahuje bibliografie a rejstřík
    Předmět.hesla hygiena potravin * kvalita potravin
    Forma, žánr kolektivní monografie
    Konspekt614 - Veřejné zdraví a hygiena
    MDT614.31 * 663/664-021.465 * (048.8:082)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 299821Půjčovna literaturymístní sklad
    Metody a kriteria [sic] pro ověřování autenticity potravin a potravinářských surovin

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.