Počet záznamů: 1
Budoucnost kvality a bezpečnosti potravin v Česku
Autor Valenta, Ondřej (Autor) Název Budoucnost kvality a bezpečnosti potravin v Česku / Ondřej Valenta, Petr Hladík a kol. Další autor Hladík, Petr, 1972- (Autor) Další korp. Akademie věd České republiky. Technologické centrum Vydání Vyd. 1. Nakl.údaje Praha : Sociologické nakladatelství pro Technologické centrum AV ČR, 2011 Fyz.popis 123 s. : il. (převážně barev.) ; 23 cm ISBN 978-80-7419-056-8 (Sociologické nakladatelství SLON : brož.) 978-80-86794-38-9 (Technologické centrum AV ČR : brož.) : 195.00 Kč Poznámky Část. tištěno napříč Obsahuje bibliografie Poznámka o jazyku Anglické resumé Předmět.hesla potravinářský průmysl - Česko * potravinářská technologie - Česko * kvalita potravin - Česko * bezpečnost potravin - Česko Forma, žánr kolektivní monografie Konspekt 664 - Potravinářský průmysl MDT 338.439.66 * 663/664 * 663/664-021.465 * 614.31:663/664 * (437.3) * (048.8:082) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 301097 Půjčovna literatury místní sklad
Počet záznamů: 1