Počet záznamů: 1  

Uzení, nakládání a konzervování masa

  1. Autor Gahm, Bernhard (Autor)
    NázevUzení, nakládání a konzervování masa : od šunky po žebírka / Bernhard Gahm ; [přeložila Jitka Koubková]
    Vydání1. vyd.
    Nakl.údajePraha : Grada, 2012
    Fyz.popis125 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm
    ISBN978-80-247-4266-3 199.00 Kč
    PoznámkyPřeloženo z němčiny. Terminologický slovník
    Obsahuje bibliografii a rejstřík
    Název origináluFleisch pökeln und räuchern
    Předmět.hesla maso * zpracování masa * konzervování masa * nakládání masa * uzení
    Forma, žánr příručky * obrazové publikace
    Konspekt637 - Živočišné produkty
    MDT664.91 * 664.8.035.3 * 637.5 * 637.5.03 * 637.5.033 * 637.5.035 * 637.5.034 * (035) * (084.11)
    AnotaceVepřové, hovězí, jehněčí, drůbeží nebo zvěřina – ze všech těchto druhů masa lze díky vhodným receptům připravit domácí trvanlivé pochoutky. Autor této knihy, zkušený amatérský řezník, ukazuje, jak se má maso správně nasolit, sušit, udit a vařit. Výsledkem jsou lahodné speciality – nejrůznější druhy šunky, slanina, žebírka, karé, sušená a uzená masa. Věnuje se také správnému konzervování. Kniha obsahuje více než 100 názorných fotografií a celou řadu rad, díky nimž se budete moci vyvarovat případn
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 305597Půjčovna literaturymístní sklad
    Uzení, nakládání a konzervování masa

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.