Počet záznamů: 1  

Technologie přípravy pokrmů 6

  1. Autor Sedláčková, Hana, 1925-2020 (Autor)
    NázevTechnologie přípravy pokrmů 6. : učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka a pro hotelové školy / Hana Sedláčková
    Vydání1. vyd.
    Nakl.údajePraha : Fortuna, 2012
    Fyz.popis123 s., [16] s. obr. příl. : barev. il. ; 30 cm
    ISBN978-80-7373-114-4 (brož.) : 159.00 Kč
    PoznámkyObsahuje bibliografii
    Předmět.hesla kuchařství * jídla
    Forma, žánr učebnice středních škol
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT641.55 * 641/642 * (075.3)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 176902/VIPůjčovna literaturydepozitář
    Technologie přípravy pokrmů 6

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.