Počet záznamů: 1  

Krkonošská a podkrkonošská kuchyně

  1. Autor Vašák, Jaroslav, 1947- (Autor)
    NázevKrkonošská a podkrkonošská kuchyně : krajové speciality / Jaroslav Vašák ; [ilustrace Martina Bozděchová]
    Obálkový názevKrkonošská kuchyně
    Variantní názevKrajové speciality - krkonošská a podkrkonošská kuchyně
    Další autor Bozděchová, Martina (Ilustrátor)
    VydáníVyd. 1.
    Nakl.údajePraha : Ikar, 2012
    Fyz.popis182 s. : il. ; 21 cm
    ISBN978-80-249-1901-0 (váz.) : 229.00 Kč
    PoznámkyKrkonošský gastronomický slovníček
    Obsahuje bibliografii a rejstřík
    Předmět.hesla česká jídla
    Krkonoše (Česko a Polsko : pohoří : oblast)
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT641.568 * (437.31-17) * (438-14) * (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 307844Půjčovna literaturymístní sklad

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.