Počet záznamů: 1  

Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob

  1. Autor Kadlec, Pavel, 1940- (Autor)
    NázevProcesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob : [technologie potravin] / Pavel Kadlec, Karel Melzoch, Michal Voldřich a kolektiv
    Část názvuTechnologie potravin
    Další autor Melzoch, Karel, 1958- (Autor)
    Voldřich, Michal, 1962-2013 (Autor)
    Další korp. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie
    VydáníVyd. 1.
    Nakl.údajeOstrava : Key Publishing, 2012
    Fyz.popis494 s. : il. (převážně barev.) ; 24 cm
    ISBN978-80-7418-086-6 (brož.) : 599.00 Kč
    EdiceMonografie
    Edice/záhl. Monografie (Key Publishing)
    PoznámkyNa obálce pod názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie
    Obsahuje bibliografie a rejstřík
    Předmět.hesla potravinářská technologie * biotechnologické procesy
    Forma, žánr kolektivní monografie
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    MDT663/664 * 602 * (048.8:082)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 310136Půjčovna literaturymístní sklad
    Procesy a zařízení potravinářských a biotechnologických výrob

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.