Počet záznamů: 1  

La troncation en tant que procédé d'abréviation de mots et sa perception dans le français contemporain

  1. Autor Mudrochová, Radka, 1983- (Autor)
    NázevLa troncation en tant que procédé d'abréviation de mots et sa perception dans le français contemporain / Radka Fridrichová
    Další korp. Univerzita Palackého. Filozofická fakulta
    Vydání1ère éd.
    Nakl.údajeOlomouc : Université Palacký d'Olomouc, 2012
    Fyz.popis335 s. : il. ; 21 cm
    ISBN978-80-244-3290-8 250.00 Kč
    PoznámkyNad názvem: Univerzita Palackého v Olomouci, Filozofická fakulta
    Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    Poznámka o jazykuAnglické resumé
    Předmět.hesla francouzština * tvoření slov * zkratky * akronymy * neologismy * jazyk - ekonomické aspekty * sociolingvistika
    Forma, žánr monografie
    Konspekt811.133.1 - Francouzština
    MDT811.133.1 * 81'373.611 * 003.083 * 81'373.43 * 81 * 33 * 81'27 * (048.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.francouzština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 318528Půjčovna literaturymístní sklad
    La troncation en tant que procédé d'abréviation de mots et sa perception dans le français contemporain

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.