Počet záznamů: 1  

Metoda pro stanovení profilu triacylglycerolů hovězího a vepřového masa a rychlá screeningová metoda pro detekci přídavku sóji do masa a masných výrobků

  1. NázevMetoda pro stanovení profilu triacylglycerolů hovězího a vepřového masa a rychlá screeningová metoda pro detekci přídavku sóji do masa a masných výrobků [elektronický zdroj] : certifikovaná metodika / Jana Hajšlová ... [et al.]
    Variantní názevCertifikovaná metodika
    Další autor Hajšlová, Jana, 1952- (Autor)
    Další korp. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav chemie a analýzy potravin
    Nakl.údajePraha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2013
    Fyz.popis1 CD-ROM : barev. ; 12 cm
    ISBN978-80-7080-870-2 250.00 Kč
    PoznámkyNázev z titulní obrazovky. Nad názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Ústav analýzy potravin a výživy
    Předmět.hesla hovězí maso * vepřové maso * kvalita potravin * biochemická analýza * sója * potravinářská aditiva
    Forma, žánr certifikované metodiky * CD-ROM
    Konspekt543 - Analytická chemie
    MDT637.5'62 * 637.5'64 * 663/664-021.465 * 543.645 * 635.655.076 * 663/664.022.3 * (083.744) * (0.034.44)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 0, prezenčně 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Audiovizuální a elektronické zdroje
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    T 873Všeobecná studovnadepozitářpouze prezenčně

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.