Počet záznamů: 1  

Jak nakupovat a zpracovávat maso

  1. NázevJak nakupovat a zpracovávat maso : všechno, co musíte vědět o nakupování a přípravě masa, ověřené recepty a tipy šéfkuchaře Václava Friče /
    Další autor Frič, Václav, 1974- (Autor)
    Nakl.údajePraha : BURDA Media 2000, 2014
    Fyz.popis159 s. : barev. il. ; 28 cm
    ISBN978-80-87575-14-7 199.00 Kč
    EdiceApetit speciál
    Edice/záhl. Apetit (Burda Praha)
    PoznámkyObsahuje rejstřík
    Předmět.hesla maso * masitá jídla
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT637.5 * 641.55:637.5 * (035) * (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 325203Půjčovna literaturymístní sklad
    Jak nakupovat a zpracovávat maso

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.