Počet záznamů: 1
Jak nakupovat a zpracovávat maso
Název Jak nakupovat a zpracovávat maso : všechno, co musíte vědět o nakupování a přípravě masa, ověřené recepty a tipy šéfkuchaře Václava Friče / Další autor Frič, Václav, 1974- (Autor) Nakl.údaje Praha : BURDA Media 2000, 2014 Fyz.popis 159 s. : barev. il. ; 28 cm ISBN 978-80-87575-14-7 199.00 Kč Edice Apetit speciál Edice/záhl. Apetit (Burda Praha) Poznámky Obsahuje rejstřík Předmět.hesla maso * masitá jídla Forma, žánr příručky * kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 637.5 * 641.55:637.5 * (035) * (083.12) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 325203 Půjčovna literatury místní sklad
Počet záznamů: 1