Počet záznamů: 1  

Bezpečnost potravin ve stravovacích provozech

  1. Autor Janotová, Lucie (Autor)
    NázevBezpečnost potravin ve stravovacích provozech / Lucie Janotová
    Vydání1. vyd.
    Nakl.údajePlzeň : Jídelny.cz, 2014
    Fyz.popis215 s. : il., 1 portrét ; 21 cm
    ISBN978-80-905557-1-6 350.00 Kč
    PoznámkyObsahuje bibliografii
    Předmět.hesla bezpečnost potravin
    Forma, žánr příručky
    Konspekt614 - Veřejné zdraví a hygiena
    MDT614.31:663/664 * (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 329038Půjčovna literaturymístní sklad
    Bezpečnost potravin ve stravovacích provozech

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.