Počet záznamů: 1  

Receptář přípravy pokrmů

  1. Autor Formáčková, Marie, 1952- (Autor)
    NázevReceptář přípravy pokrmů. Předkrmy, polévky, saláty / Marie Formáčková
    Část názvuPředkrmy, polévky, saláty
    Další autor Středa, Leoš, 1963-2022 (Autor úvodu atd.)
    Vydání1. vyd.
    Nakl.údajePraha : Euroinstitut.eu, 2015
    Fyz.popis51 s. : barev. il. ; 21 cm
    ISBN978-80-87372-08-1 Kč 99.00
    PoznámkyÚvodní kapitolu napsal Leoš Středa
    Předmět.hesla jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty * učebnice středních škol
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT641.55 * (083.12) * (075.3)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 334416Půjčovna literaturymístní sklad
    Receptář přípravy pokrmů

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.