Počet záznamů: 1  

Metody odběru a analýzy potravin pro sledování kontaminace surovin a cereálních výrobků ošetřených insekticidními aerosoly

  1. NázevMetody odběru a analýzy potravin pro sledování kontaminace surovin a cereálních výrobků ošetřených insekticidními aerosoly [elektronický zdroj] : certifikovaná metodika / Michal Stupák ... [et al.]
    Další autor Stupák, Michal (Autor)
    Další korp. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav chemie a analýzy potravin
    Nakl.údajePraha : Vysoká škola chemicko-technologická, 2014
    Fyz.popis1 CD-ROM
    ISBN978-80-7080-905-1 : Kč 250.00
    PoznámkyNázev z titulní obrazovky. Nad názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Ústav analýzy potravin a výživy
    Předmět.hesla analýza potravin * potravinářské suroviny * kontaminace potravin * organická analýza * potravinářská chemie
    Forma, žánr certifikované metodiky * CD-ROM
    Konspekt547 - Organická chemie
    MDT641.1/.3 * 614.31 * 663/664:54 * 543-63 * (083.744) * (0.034.44)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 0, prezenčně 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Audiovizuální a elektronické zdroje
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    T 911Všeobecná studovnadepozitářpouze prezenčně

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.