Počet záznamů: 1  

XLIV. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin

  1. Akce Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin (43 2014 Lísek, Žďár nad Sázavou, Česko)
    NázevXLIV. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin [elektronický zdroj] : sborník příspěvků : Skalský Dvůr, 26.-28.5.2014 / editoři: Karel Cejpek, Jindřich Špicner
    Další autor Cejpek, Karel, 1967-
    Špicner, Jindřich, 1947-
    Další korp. Česká společnost chemická. Odborná skupina potravinářské a agrikulturní chemie
    Výzkumný ústav potravinářský
    Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav chemie a analýzy potravin
    Nakl.údajePraha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze : Výzkumný ústav potravinářský Praha, 2014
    Fyz.popis1 CD-ROM barev. ; 12 cm
    ISBN978-80-7080-903-7 Kč 290.00
    PoznámkyNázev z obálky. Nad názvem: Vysoká škola cemicko-technologická v Praze
    Poznámka o jazykuČást. anglický text
    Předmět.hesla hygiena potravin * analýza potravin * potraviny * potravinářská technologie
    Forma, žánr sborníky konferencí * CD-ROM
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    MDT614.31 * 641/642 * 663/664 * (062.534) * (0.034.44)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 0, prezenčně 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Audiovizuální a elektronické zdroje
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    T 907Všeobecná studovnadepozitářpouze prezenčně
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.