Počet záznamů: 1  

Receptář přípravy pokrmů

  1. Autor Formáčková, Marie, 1952- (Autor)
    NázevReceptář přípravy pokrmů. Hlavní jídla - maso / Marie Formáčková
    Část názvuHlavní jídla - maso
    Maso
    Další autor Středa, Leoš, 1963-2022 (Autor úvodu atd.)
    Další korp. Střední škola Euroinstitut (Neprobylice, Kladno, Česko)
    Vydání1. vyd.
    Nakl.údajePraha : Euroinstitut.eu, 2015-
    Fyz.popissv. : barev. il. ; 21-22 cm
    ISBN978-80-87372-09-8
    978-80-87372-10-4
    978-80-87372-11-1
    PoznámkyÚvodní kapitolu 1.-3. části napsal Leoš Středa. Od 2. části na obálce nad názvem: Střední škola Euroinstitut
    Neúplný obsah1. část. 2015. 47 s. -- 2. část. 2015. 47 s. -- 3. část. 2015. 51 s.
    Předmět.hesla masitá jídla * programy a projekty * výchova a vzdělávání * osoby se zdravotním postižením
    Forma, žánr kuchařské recepty * učebnice středních škol
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT005.591 * 379.8+37 * 316.344.6-056.26/.3 * 641.55:637.5 * (083.12) * (075.3)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    OdkazySouborný záznam: použijte odkaz na záznam dílu
    DílyReceptář přípravy pokrmů :
    Odkazy (1) - Část dílové monografie
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    Receptář přípravy pokrmů

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.