Počet záznamů: 1
Receptář přípravy pokrmů
Autor Formáčková, Marie, 1952- (Autor) Název Receptář přípravy pokrmů. Hlavní jídla - maso / Marie Formáčková Část názvu Hlavní jídla - maso Maso Další autor Středa, Leoš, 1963-2022 (Autor úvodu atd.) Další korp. Střední škola Euroinstitut (Neprobylice, Kladno, Česko) Vydání 1. vyd. Nakl.údaje Praha : Euroinstitut.eu, 2015- Fyz.popis sv. : barev. il. ; 21-22 cm ISBN 978-80-87372-09-8 978-80-87372-10-4 978-80-87372-11-1 Poznámky Úvodní kapitolu 1.-3. části napsal Leoš Středa. Od 2. části na obálce nad názvem: Střední škola Euroinstitut Neúplný obsah 1. část. 2015. 47 s. -- 2. část. 2015. 47 s. -- 3. část. 2015. 51 s. Předmět.hesla masitá jídla * programy a projekty * výchova a vzdělávání * osoby se zdravotním postižením Forma, žánr kuchařské recepty * učebnice středních škol Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 005.591 * 379.8+37 * 316.344.6-056.26/.3 * 641.55:637.5 * (083.12) * (075.3) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Odkazy Souborný záznam: použijte odkaz na záznam dílu Díly Receptář přípravy pokrmů : Odkazy (1) - Část dílové monografie
Počet záznamů: 1