Počet záznamů: 1  

Jak nakupovat a zpracovávat maso

  1. Autor Frič, Václav, 1974- (Autor)
    NázevJak nakupovat a zpracovávat maso : všechno, co musíte vědět o nakupování a přípravě masa, ověřené recepty a tipy šéfkuchaře Václava Friče
    VydáníRozšířené vydání
    Nakl.údajePraha : Burda Praha, spol. s r.o., 2015
    Fyz.popis175 stran : barevné ilustrace ; 28 cm
    ISBN978-80-87575-39-0 Kč 249.00
    EdiceApetit speciál
    Edice/záhl. Apetit (Burda Praha)
    PoznámkyNázev z obálky. Na obálce pod názvem: všechny díly oblíbeného seriálu pohromadě + nově kapitola Zvěřina. Obsahuje rejstřík
    Předmět.hesla maso * kuchařství * masitá jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty * příručky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT637.5 * 641/642 * 641.55:637.5 * (083.12) * (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.2, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 335930Půjčovna literaturymístní sklad
    Jak nakupovat a zpracovávat maso

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.