Počet záznamů: 1  

Vůně francouzské kuchyně

  1. Autor Roux, Michel, 1941- (Autor)
    NázevVůně francouzské kuchyně / Michel Roux ; fotografie Lisa Linderová ; z anglického originálu ... přeložila Jitka Rákosníková
    Unif.název Essence of French cooking. Česky
    Další autor Linder, Lisa (Fotograf)
    Rákosníková, Jitka (Překladatel)
    VydáníVydání první
    Nakl.údajePraha : Ikar, 2015
    Fyz.popis271 stran : barevné ilustrace, portréty ; 29 cm
    ISBN978-80-249-2735-0 Kč 699.00
    PoznámkyTerminologický slovník. Obsahuje rejstřík
    Předmět.hesla francouzská jídla * příprava jídel
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT641.568(44) * 641.55 * (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.2, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 338053Půjčovna literaturymístní sklad
    Vůně francouzské kuchyně

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.