Počet záznamů: 1  

Fermentace

  1. Autor Bellersen Quirini, Cosima, 1960- (Autor)
    NázevFermentace : recepty na domácí kvašení / Cosima Bellersen Quirini ; přeložila Jana Bílková
    Unif.název Fermentieren. Česky
    Část názvuRecepty na domácí kvašení
    Další autor Bílková, Jana, 1977- (Překladatel)
    VydáníPrvní vydání
    Nakl.údajePraha : Grada, 2015
    Fyz.popis126 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN978-80-247-5634-9 Kč 249.00
    PoznámkyPřeloženo z němčiny. Obsahuje rejstřík
    Předmět.hesla fermentované potraviny * domácí výroba
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT663/664.098 * 334.714 * (035) * (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 341164Půjčovna literaturymístní sklad
    Fermentace

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.