Počet záznamů: 1  

Umění francouzské kuchyně

  1. Autor Child, Julia, 1912-2004 (Autor)
    NázevUmění francouzské kuchyně : pokračování světoznámé bible kulinářského umění, základní příručka všech milovníků francouzské kuchyně. Kniha druhá / Julia Childová, Simone Becková ; z anglického originálu Mastering the art of French cooking, volume two ... přeložil Jan Kozák
    Unif.název Mastering the art of French cooking. Česky
    Obálkový názevUmění francouzské kuchyně 2
    Další autor Beck, Simone, 1904-1991 (Autor)
    Kozák, Jan, 1970- (Překladatel)
    VydáníVydání první
    Nakl.údajeV Brně : JOTA, 2015
    Fyz.popis727 stran : ilustrace ; 24 cm
    ISBN978-80-7462-866-5 Kč 598.00
    PoznámkyPoznámky. Obsahuje rejstřík. Nové revidované vydání
    Předmět.hesla francouzská jídla
    Forma, žánr kuchařské recepty * příručky
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT641.568(44) * (035) * (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 330649/IIPůjčovna literaturymístní sklad
    Umění francouzské kuchyně

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.