Počet záznamů: 1  

Nakládáme zeleninu

  1. Autor Lorenz-Ladener, Claudia (Autor)
    NázevNakládáme zeleninu : zdravě, rychle, chutně - pomocí mléčného kvašení / Claudia Lorenz-Ladener ; přeložila Magdaléna Pomikálková
    Unif.název Milchsauer eingelegt. Česky
    Další autor Pomikálková, Magdaléna (Překladatel)
    VydáníPrvní vydání
    Nakl.údajePraha : Grada Publishing, 2016
    Fyz.popis120 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN978-80-247-5785-8 Kč 299.00
    PoznámkyPřeloženo z němčiny
    Obsahuje bibliografii
    Předmět.hesla konzervování zeleniny * nakládání potravin * fermentace * kvašená zelenina
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT641.4:635.1/.8 * 641.48 * 66.098:577.15 * 664.8.039.7:635.1/.8 * (035) * (083.12)
    AnotaceVíte, že nakládání pomocí mléčného kvašení neboli fermentace je geniálním způsobem konzervování zeleniny? I to, že kvašená zelenina dokáže s vaším zdravím dělat divy? Pokud ne, tato kniha nabízí skvělou možnost, abyste s tím něco udělali.
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 348344Půjčovna literaturymístní sklad
    Nakládáme zeleninu

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.