Počet záznamů: 1  

Nutričně významné látky v potravinách

  1. Autor Babička, Luboš, 1944- (Autor)
    NázevNutričně významné látky v potravinách / Luboš Babička
    Další korp. Česká technologická platforma pro potraviny (Nakladatel, vydavatel)
    Vydání1. vydání
    Nakl.údajePraha : Potravinářská komora České republiky, Česká technologická platforma pro potraviny, 2016
    Fyz.popis53 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
    ISBN978-80-88019-15-2 Kč 120.00
    EdicePublikace České technologické platformy pro potraviny
    Edice/záhl. Publikace České technologické platformy pro potraviny
    PoznámkyNázev z obálky
    Obsahuje bibliografické odkazy
    Předmět.hesla nutriční hodnota potravin * výživa člověka * biologicky aktivní látky * minerální látky * stopové prvky
    Forma, žánr příručky
    Konspekt613 - Hygiena. Lidské zdraví
    MDT641.1 * 612.39 * 577.1 * 613.2 * 612.392.6 * 613.27 * (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 351593Půjčovna literaturymístní sklad
    Nutričně významné látky v potravinách

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.