Počet záznamů: 1
Nutričně významné látky v potravinách
Autor Babička, Luboš, 1944- (Autor) Název Nutričně významné látky v potravinách / Luboš Babička Další korp. Česká technologická platforma pro potraviny (Nakladatel, vydavatel) Vydání 1. vydání Nakl.údaje Praha : Potravinářská komora České republiky, Česká technologická platforma pro potraviny, 2016 Fyz.popis 53 stran : barevné ilustrace ; 21 cm ISBN 978-80-88019-15-2 Kč 120.00 Edice Publikace České technologické platformy pro potraviny Edice/záhl. Publikace České technologické platformy pro potraviny Poznámky Název z obálky Obsahuje bibliografické odkazy Předmět.hesla nutriční hodnota potravin * výživa člověka * biologicky aktivní látky * minerální látky * stopové prvky Forma, žánr příručky Konspekt 613 - Hygiena. Lidské zdraví MDT 641.1 * 612.39 * 577.1 * 613.2 * 612.392.6 * 613.27 * (035) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 351593 Půjčovna literatury místní sklad
Počet záznamů: 1