Počet záznamů: 1  

Udíme, nasolujeme, sušíme

  1. Autor Turan, Turan T. (Autor)
    NázevUdíme, nasolujeme, sušíme : průvodce proslulými delikatesami z masa a ryb / Turan T. Turan
    Unif.název Smoking, curing & drying. Česky
    Další autor Moravcová, Stanislava, 1976- (Překladatel)
    Nakl.údaje[Praha] : Slovart, [2016]
    ©2016
    Fyz.popis224 stran : barevné ilustrace ; 26 cm
    ISBN978-80-7529-191-2 Kč 399.00
    PoznámkyZ angličtiny přeložila Stanislava Moravcová ml.. Terminologický slovník. Obsahuje rejstřík
    Předmět.hesla konzervování masa * nakládání masa * sušení potravin * uzení * masitá jídla
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty * obrazové publikace
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT641.4:637.5 * 637.5.035 * 641.447 * 664.8.035.3 * 641.55:637.5 * (035) * (083.12) * (084.11)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.2, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 351662Půjčovna literaturymístní sklad
    Udíme, nasolujeme, sušíme

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.