Počet záznamů: 1  

Chemical Reactions in Foods VIII

  1. Akce Chemical Reactions in Foods (konference) (8 : 2017 : Praha, Česko) (Autor)
    NázevChemical Reactions in Foods VIII : international conference on new knowledge on chemical reactions during food processing and storage : February 15-17, 2017, Prague, Czech Republic : program & book of abstracts / Jana Pulkrabová, Monika Tomaniová, Jana Hajšlová and Marco Arlorio editors
    Další autor Pulkrabová, Jana, 1980- (Editor)
    Tomaniová, Monika, 1972- (Editor)
    Hajšlová, Jana, 1952- (Editor)
    Arlorio, Marco (Editor)
    Další korp. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze (Nakladatel, vydavatel)
    EuCheMS (asociace). Division of Food Chemistry (Nakladatel, vydavatel)
    Università degli studi del Piemonte orientale "Amedeo Avogadro" (Nakladatel, vydavatel)
    Nakl.údajePrague : University of Chemistry and Technology, Prague, [2017]
    ©2017
    Fyz.popis118 stran : 1 barevný plán ; 26 cm
    ISBN978-80-7080-982-2 Kč 299.00
    PoznámkyPod názvem: University of Chemistry and Technology Prague, EuCheMS, European Chemical Sciences, Division of Food Chemistry, UPO, Universita del Piemonte Orientale
    Obsahuje bibliografické odkazy
    Předmět.hesla potravinářská chemie * analýza potravin * chemické reakce
    Forma, žánr sborníky konferencí * abstrakta
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    MDT663/664:54 * 543.6:663/664 * 614.31 * 544.4 * (062.534) * (048.3)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.angličtina
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 354502Půjčovna literaturymístní sklad
    Chemical Reactions in Foods VIII

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.