Počet záznamů: 1  

Gastronomie a technologie přípravy pokrmů

  1. Autor Šindler, Michal (Autor)
    NázevGastronomie a technologie přípravy pokrmů / Michal Šindler
    Další korp. Masarykova univerzita. Lékařská fakulta (Nakladatel, vydavatel)
    VydáníPrvní vydání
    Nakl.údajeBrno : Masarykova univerzita, 2015
    Fyz.popis198 stran : ilustrace ; 30 cm
    ISBN978-80-210-7878-9 Kč 339.00
    PoznámkyNázev z obálky. Nad názvem: Masarykova univerzita, Lékařská fakulta. 400 výtisků
    Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    Předmět.hesla gastronomie * kuchařství * kuchařské suroviny * příprava jídel * potravinářská mikrobiologie
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT641/642 * 641.1/.3 * 641.55 * 579.67 * (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 355481Půjčovna literaturymístní sklad
    Gastronomie a technologie přípravy pokrmů

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.