Počet záznamů: 1  

Vliv kulinární úpravy potravin na jejich nutriční hodnotu

  1. Autor Turek, Bohumil, 1935-2021 (Autor)
    NázevVliv kulinární úpravy potravin na jejich nutriční hodnotu / Bohumil Turek, Petr Šíma, Irena Michalová
    Další autor Šíma, Petr, 1942- (Autor)
    Michalová, Irena (Autor)
    Další korp. Česká technologická platforma pro potraviny (Nakladatel, vydavatel)
    Vydání1. vydání
    Nakl.údajePraha : Sdružení českých spotřebitelů, z.ú. : Potravinářská komora ČR, [2017]
    ©2017
    Fyz.popis21 stran : ilustrace ; 21 cm
    ISBN978-80-87719-58-9
    978-80-88019-23-7
    EdiceJak poznáme kvalitu? ; svazek 24
    Publikace České technologické platformy pro potraviny
    Edice/záhl. Jak poznáme kvalitu?
    Publikace České technologické platformy pro potraviny
    PoznámkyNázev z obálky. Vydáno v rámci priorit České technologické platformy pro potraviny
    Obsahuje bibliografii
    Předmět.hesla potraviny * syrová strava * teplá jídla * konzervované potraviny * nutriční hodnota potravin * kvalita potravin
    Forma, žánr informační publikace
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    MDT613.26/.29 * 615.874.24 * 641.83 * 641.55 * 664.8/.9.022.7 * 641.1 * 663/664-021.465 * (036)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 361953Půjčovna literaturymístní sklad
    Vliv kulinární úpravy potravin na jejich nutriční hodnotu

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.