Počet záznamů: 1
Obiloviny v lidské výživě
Název Obiloviny v lidské výživě Rozlišovací název Stručné shrnutí poznatků se zvýšeným zaměřením na problematiku lepku 2015 Moderní trendy v mlýnské a pekárenské výrobě 2016 Další korp. Česká technologická platforma pro potraviny (Nakladatel, vydavatel) Nakl.údaje Praha : Potravinářská komora České republiky, Česká technologická platforma pro potraviny, 2015- Fyz.popis ^^^svazků ; 21-30 cm Číslování 2015- Periodicita 1x ročně Edice Publikace České technologické platformy pro potraviny Edice/záhl. Publikace České technologické platformy pro potraviny Poznámky Název z obálky. Část nákladu roku 2015 vydána pro Forsapi. Jednotlivé svazky mají ISBN Předmět.hesla obilniny * obilí (zrno) * pekařství * výživa člověka * obilná jídla * lepek Forma, žánr studie Konspekt 633 - Rostlinná výroba MDT 633.1 * 631.576.3 * 664.6 * 613.2 * 641.55:633.1 * 664.236 * (048.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Vlastník Kladno SVK Druh dok. Seriály - souborný záznam Odkazy (4) - Část dílové monografie
Počet záznamů: 1