Počet záznamů: 1  

Obiloviny v lidské výživě

  1. NázevObiloviny v lidské výživě
    Rozlišovací názevStručné shrnutí poznatků se zvýšeným zaměřením na problematiku lepku 2015
    Moderní trendy v mlýnské a pekárenské výrobě 2016
    Další korp. Česká technologická platforma pro potraviny (Nakladatel, vydavatel)
    Nakl.údajePraha : Potravinářská komora České republiky, Česká technologická platforma pro potraviny, 2015-
    Fyz.popis^^^svazků ; 21-30 cm
    Číslování2015-
    Periodicita1x ročně
    EdicePublikace České technologické platformy pro potraviny
    Edice/záhl.Publikace České technologické platformy pro potraviny
    PoznámkyNázev z obálky. Část nákladu roku 2015 vydána pro Forsapi. Jednotlivé svazky mají ISBN
    Předmět.hesla obilniny * obilí (zrno) * pekařství * výživa člověka * obilná jídla * lepek
    Forma, žánr studie
    Konspekt633 - Rostlinná výroba
    MDT633.1 * 631.576.3 * 664.6 * 613.2 * 641.55:633.1 * 664.236 * (048.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Seriály - souborný záznam
    Odkazy (4) - Část dílové monografie
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    Obiloviny v lidské výživě
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.