Počet záznamů: 1  

Cereální chemie a technologie

  1. Autor Sluková, Marcela (Autor)
    NázevCereální chemie a technologie : zpracování obilovin - mlýnská a těstárenská výroba / Marcela Sluková, Pavel Skřivan, Marie Hrušková
    Další autor Skřivan, Pavel (Autor)
    Hrušková, Marie, 1949- (Autor)
    Další korp. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze (Nakladatel, vydavatel)
    VydáníVydání první
    Nakl.údajePraha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2017
    Fyz.popis217 stran : ilustrace ; 29 cm
    ISBN978-80-7592-000-3 Kč 280.00
    PoznámkyObsahuje bibliografie
    Předmět.hesla obilniny * potravinářská technologie * potravinářská chemie * mlynářství * těstoviny
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT633.1 * 663/664 * 663/664:54 * 664.7 * 664.69 * (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 362126Půjčovna literaturymístní sklad
    Cereální chemie a technologie

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.