Počet záznamů: 1  

Stanovení charakteristických γ-dipeptidů S-alk(en)ylcysteinsulfoxidů s kyselinou L-glutamovou a jejich redukovaných forem v česneku a cibuli

  1. Autor Hajšlová, Jana, 1952- (Autor)
    NázevStanovení charakteristických γ-dipeptidů S-alk(en)ylcysteinsulfoxidů s kyselinou L-glutamovou a jejich redukovaných forem v česneku a cibuli : certifikovaná metodika / Jana Hajšlová, Vojtěch Hrbek, Michaela Rektorisová, Vladimír Kocourek
    Další autor Hrbek, Vojtěch (Autor)
    Vrobelová-Rektorisová, Michaela (Autor)
    Kocourek, Vladimír, 1952- (Autor)
    Další korp. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav chemie a analýzy potravin (Nakladatel, vydavatel)
    Nakl.údajePraha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2016
    Fyz.popis1 CD-ROM (20 stran) : ilustrace (převážně barevné) ; 12 cm
    ISBN978-80-7080-976-1: Kč 299.00
    PoznámkyNázev z titulní stránky. Nad názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Ústav analýzy potravin a výživy
    Obsahuje bibliografii
    Předmět.hesla analýza potravin * oligopeptidy * česnek * cibule * vysokoúčinná kapalinová chromatografie * hmotnostní spektrometrie
    Forma, žánr certifikované metodiky * CD-ROM
    Konspekt543 - Analytická chemie
    MDT543.6:663/664 * 577.112.5/.6 * 582.573.16 * 543.544.5.068.7 * 543.51 * (083.744) * (0.034.44)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 0, prezenčně 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Audiovizuální a elektronické zdroje
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    T 992Všeobecná studovnadepozitářpouze prezenčně

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.