Počet záznamů: 1  

Hodnocení obsahu hořkých látek v českých chmelech z ročníkové sklizně

  1. Autor Krofta, Karel, 1950- (Autor)
    NázevHodnocení obsahu hořkých látek v českých chmelech z ročníkové sklizně / Karel Krofta, Alexandr Mikyška
    Další autor Mikyška, Alexandr (Autor)
    Nakl.údaje[Žatec] : Chmelařský institut s.r.o. ; [Praha] : Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, a.s., [2017]
    ©2017
    Fyz.popis24 stran : barevné ilustrace, mapy ; 22 cm
    ISBN978-80-86836-15-7
    EdiceMetodika
    Certifikovaná metodika
    Edice/záhl. Výzkumný ústav pivovarský a sladařský Certifikovaná metodika
    Metodika pro praxi (Chmelařský institut)
    PoznámkyObsahuje bibliografie
    Poznámka o jazykuČeské a anglické resumé
    Předmět.hesla chmel * chmel - alfa kyseliny * kvalita zemědělských produktů * potravinářská chemie
    Forma, žánr certifikované metodiky
    Konspekt633 - Rostlinná výroba
    MDT633.791 * [631.57+637]-021.465 * 663/664:54 * (083.744)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 369337Půjčovna literaturymístní sklad
    Hodnocení obsahu hořkých látek v českých chmelech z ročníkové sklizně

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.