Počet záznamů: 1  

Hodnocení kvalitativních parametrů chmele při sušení a stárnutí

  1. Autor Krofta, Karel, 1950- (Autor)
    NázevHodnocení kvalitativních parametrů chmele při sušení a stárnutí / Karel Krofta a kol.
    VydáníVydání: první
    Nakl.údaje[Žatec] : Chmelařský institut s.r.o. ; V Praze : Česká zemědělská univerzita, Technická fakulta, katedra zemědělských strojů, [2017]
    ©2017
    Fyz.popis24 stran : ilustrace (některé barevné) ; 22 cm
    ISBN978-80-86836-16-4
    EdiceMetodika
    Certifikovaná metodika
    Edice/záhl. Česká zemědělská univerzita v Praze. Uplatněná certifikovaná metodika pro praxi
    Metodika pro praxi (Chmelařský institut)
    Poznámky100 výtisků
    Obsahuje bibliografie
    Poznámka o jazykuČeské a anglické resumé
    Předmět.hesla chmel * zpracování zemědělských produktů * sušení * chemická analýza * agrochemie
    Forma, žánr certifikované metodiky
    Konspekt543 - Analytická chemie
    MDT633.791 * 631.56 * 66.047 * 543 * 63:54 * (083.744)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 369336Půjčovna literaturymístní sklad
    Hodnocení kvalitativních parametrů chmele při sušení a stárnutí

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.