Počet záznamů: 1  

Metoda metabolického fingerprintingu pro autentikaci biologického původu masa

  1. Autor Kosek, Vít (Autor)
    NázevMetoda metabolického fingerprintingu pro autentikaci biologického původu masa : uplatněná certifikovaná metodika / Vít Kosek, Vladimír Kocourek, Jana Hajšlová
    Další autor Kocourek, Vladimír, 1952- (Autor)
    Hajšlová, Jana, 1952- (Autor)
    Další korp. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav chemie a analýzy potravin (Nakladatel, vydavatel)
    VydáníVydání: první
    Nakl.údajePraha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2017
    Fyz.popis1 CD-ROM (20 stran) : barevné ilustrace ; 12 cm
    ISBN978-80-7592-010-2
    PoznámkyNázev z disku. Pod názvem: Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Ústav analýzy potravin a výživy
    Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    Předmět.hesla maso * analýza potravin
    Forma, žánr certifikované metodiky * CD-ROM
    Konspekt543 - Analytická chemie
    MDT637.5 * 543.6:663/664 * (0.034.44)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 0, prezenčně 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Audiovizuální a elektronické zdroje
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    T 1027Půjčovna literaturydepozitářpouze prezenčně

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.