Počet záznamů: 1  

Faremní zpracování ovoce a zeleniny v ekologickém zemědělství

  1. Autor Benšová, Diana (Autor)
    NázevFaremní zpracování ovoce a zeleniny v ekologickém zemědělství : metodika pro praxi / Diana Benšová a kol.
    Nakl.údajeOlomouc : Bioinstitut, 2017
    Fyz.popis55 stran : ilustrace (převážně barevné), plány ; 30 cm
    ISBN978-80-87371-33-6 Kč 99.00
    EdiceMetodika pro praxi
    Edice/záhl. Metodika pro praxi (Bioinstitut)
    PoznámkyNázev z obálky
    Obsahuje bibliografii
    Předmět.hesla ovoce * zelenina * zpracování zemědělských produktů * bioprodukty * ekologické zemědělství * farmářství * kvalita potravin * hygiena potravin
    Forma, žánr metodické příručky
    Konspekt631 - Zemědělství. Pedologie. Agrotechnika. Agroekologie
    MDT634.1/.8.076 * 635.1/.8 * 631.56 * 631.57+637]:631.147 * 631.147 * 631.115.1 * 663/664-021.465 * 614.31 * (072)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 370917Půjčovna literaturymístní sklad
    Faremní zpracování ovoce a zeleniny v ekologickém zemědělství

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.