Počet záznamů: 1  

Uzení

  1. Autor Schmid, Jeremy (Autor)
    NázevUzení : jak naložit a připravit maso, mořské plody, zeleninu, ovoce a další lahůdky / Jeremy Schmid ; fotografie Devin Hart ; přeložila: Pavlína Říská
    Další autor Hart, Devin (Fotograf)
    Říská, Pavlína, 1972- (Překladatel)
    VydáníPrvní vydání
    Nakl.údajePraha : Grada, 2018
    Fyz.popis159 stran : barevné ilustrace ; 27 cm
    ISBN978-80-271-0652-3 Kč 349.00
    PoznámkyPřeloženo z angličtiny. Terminologický slovník. Obsahuje rejstřík
    Předmět.hesla uzení * uzená jídla
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT664.8.035.3 * 641.55:664.8.035.3 * (035) * (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 371058Půjčovna literaturymístní sklad
    Uzení

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.