Počet záznamů: 1  

Jak naše vnitřní zranění ovlivňují to, co jíme

  1. Autor Bourbeau, Lise, 1941- (Autor)
    NázevJak naše vnitřní zranění ovlivňují to, co jíme / Lise Bourbeau
    Unif.název Écoute et mange. Česky
    Další autor Bervicová, Marie (Překladatel)
    VydáníPrvní vydání
    Nakl.údajeBratislava : Eugenika, 2019
    Fyz.popis190 stran ; 20 cm
    ISBN978-80-8100-591-6 Kč 268.00
    PoznámkyZ francouzštiny přeložila Marie Bervicová. Na obálce pod názvem: souvislost mezi vnitřním zraněním, stravou a zdravím : znáš skutečné potřeby svého těla? : naslouchej potřebám svých tří těl! : poznej se pomocí stravy!
    Předmět.hesla emoce * sebepoznání * sebepřijímání * mysl a tělo * výživa člověka * racionální výživa * péče o zdraví * duchovní život
    Forma, žánr příručky
    Konspekt159.92 - Vývojová psychologie. Individuální psychologie
    MDT159.942 * 159 * 159.923.2 * 159.9.016.1 * 612.39 * 613.2 * 613 * 2-584 * (035)
    Země vyd.Slovensko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 0
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 374693Půjčovna literaturymístní skladvypůjčený (do 13.05.2024)
    Jak naše vnitřní zranění ovlivňují to, co jíme

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.