Počet záznamů: 1  

Hygiena a zdravotní nezávadnost potravin

  1. Autor Killer, Jiří (Autor)
    NázevHygiena a zdravotní nezávadnost potravin : pro posluchače FAPPZ / Jiří Killer
    Další korp. Česká zemědělská univerzita v Praze. Katedra mikrobiologie, výživy a dietetiky (Nakladatel, vydavatel)
    VydáníVydání první
    Nakl.údajePraha : Česká zemědělská univerzita v Praze, 2019
    Fyz.popis90 stran ; 30 cm
    ISBN978-80-213-2941-6 Kč 110.00
    PoznámkyNad názvem: Česká zemědělská univerzita v Praze, Fakulta agrobiologie, potravinových a přírodních zdrojů, katedra mikrobiologie, výživy a dietetiky. 100 výtisků
    Obsahuje bibliografii
    Předmět.hesla hygiena potravin * bezpečnost potravin * kvalita potravin * analýza potravin
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    Konspekt614 - Veřejné zdraví a hygiena
    MDT614.31:663/664 * 663/664-021.465 * 543.6:663/664 * 614.31 * (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.2, z toho volných 2
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 377679Půjčovna literaturymístní sklad
    J 377679 aPůjčovna literaturymístní sklad
    Hygiena a zdravotní nezávadnost potravin
    Hygiena a zdravotní nezávadnost potravin

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.