Počet záznamů: 1  

Cukrářská výroba III

  1. Autor Bláha, Ludvík (Autor)
    NázevCukrářská výroba III : pro 3. ročník oboru vzdělání Cukrář / Ludvík Bláha, Věra Conková, František Kadlec
    Další autor Conková, Věra (Autor)
    Kadlec, František (Autor)
    VydáníPáté, přepracované vydání
    Nakl.údajePraha : Informatorium, 2019
    Fyz.popis198 stran : ilustrace (některé barevné) ; 25 cm
    ISBN978-80-7333-139-9 Kč 295.00
    Předmět.hesla cukrářství
    Forma, žánr učebnice středních škol
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT663.916 * (075.3)
    AnotaceUčebnice rozšiřuje znalosti a vědomosti, které žáci získali v 1. a 2. ročníku. Uvádí další technologické postupy výroby cukrářských výrobků, perníkových těst a restauračních moučníků, popisuje přípravu kynutých těst a biochemické procesy probíhající v těstě při kynutí. Značnou pozornost věnuje přípravě zmrzlin a zmrzlinových výrobků a dietním výrobkům. Věnuje se technologii nových surovin pro přípravu krémů a náplní a zabývá se také hodnocením surovin a výrobků, zařízením provozoven a hygienou výroby.
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 379175/IIIPůjčovna literaturymístní sklad
    Cukrářská výroba III

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.