Počet záznamů: 1  

Metodika pro určení obsahu čisté svalové bílkoviny v masných výrobcích

  1. Autor Jírů, Monika (Autor)
    NázevMetodika pro určení obsahu čisté svalové bílkoviny v masných výrobcích : uplatněná certifikovaná metodika / Monika Jírů, Vladimír Kocourek, Jana Hajšlová, Milena Stránská
    Další autor Kocourek, Vladimír, 1952- (Autor)
    Hajšlová, Jana, 1952- (Autor)
    Stránská, Milena, 1982- (Autor)
    Další korp. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav chemie a analýzy potravin (Nakladatel, vydavatel)
    Nakl.údajePraha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2018
    Fyz.popis1 CD-ROM (34 stran) : barevné ilustrace ; 12 cm
    ISBN978-80-7592-037-9 : Kč 100.00
    PoznámkyNázev z disku. Nad názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, pod názvem: Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Ústav analýzy potravin a výživy
    Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    Předmět.hesla analýza potravin * biochemická analýza * masné výrobky
    Forma, žánr certifikované metodiky * CD-ROM
    Konspekt543 - Analytická chemie
    MDT613.28:577.112.8 * 543.6:663/664 * 543.645 * 637.5+664.91/.95 * 577.112.8:591.1 * (083.744) * (0.034.44)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 0, prezenčně 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Audiovizuální a elektronické zdroje
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    T 1048Všeobecná studovnadepozitářpouze prezenčně

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.