Počet záznamů: 1  

Síla přírodní fermentace

  1. Autor Katz, Sandor Ellix, 1962- (Autor)
    NázevSíla přírodní fermentace : nakládaná zelenina & kimči, domácí jogurty & farmářský sýr, miso & tempeh, pivo, víno, medovina & cider, domácí chléb, lívance & sušenky Sandor Katz ; překlad Zuzana Ouhrabková ze Zkvašeno.cz
    Unif.název Wild fermentation. Česky
    Další autor Ouhrabková, Zuzana (Překladatel)
    VydáníPrvní vázané vydání
    Nakl.údajePraha : Alferia, 2020
    Fyz.popis253 stran : ilustrace ; 22 cm
    ISBN978-80-271-3029-0 Kč 399.00
    PoznámkyPoznámky. Vázaný reprint
    Obsahuje bibliografii
    Předmět.hesla fermentace * fermentované potraviny * hygiena výživy * jídla
    Forma, žánr populárně-naučné publikace * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT66.098:577.15 * 663/664.098 * 613.2 * 641.55 * (0.062) * (083.12)
    AnotaceNové, vázané vydání oblíbené knihy, jež do hloubky prozkoumává kulinářské kouzlo kvašených potravin vás zavede do jejich rozmanitého světa a nabídne jednoduché recepty na výživná, léčivá a lahodná jídla.
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 0
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 389567Půjčovna literaturymístní skladvypůjčený (do 20.06.2024)
    Síla přírodní fermentace

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.