Počet záznamů: 1  

Domácí zpracování zvěřiny

  1. Autor Bothe, Carsten, 1966- (Autor)
    NázevDomácí zpracování zvěřiny : výbava, bourání, recepty / Carsten Bothe
    Unif.název Wildverwertung praktisch. Česky
    Další autor Kavinová, Alice (Překladatel)
    VydáníČeské vydání první
    Nakl.údajePraha : Vašut, 2021
    Fyz.popis87 stran : barevné ilustrace ; 24 cm
    ISBN978-80-7541-239-3 Kč 249.00
    PoznámkyPřeloženo z němčiny, překladatelka u copyrightu: Alice Kavinová
    Předmět.hesla zvěřina * zpracování masa * domácí výroba * zvěřinová jídla
    Forma, žánr příručky
    Konspekt637 - Živočišné produkty
    MDT637.55 * 637.5.03 * 334.714 * 641.55:637.55 * (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 393541Půjčovna literaturymístní sklad
    Domácí zpracování zvěřiny

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.