Počet záznamů: 1  

Jídlo pro radost

  1. Autor Ferrarová, Eva, 1953- (Autor)
    NázevJídlo pro radost : proč jíme to, co jíme, a nejíme to, co nejíme / Eva Ferrarová
    Vydání1. vydání
    Nakl.údajeV Brně : Edika, 2021
    Fyz.popis238 stran : barevné ilustrace, mapy, faksimile ; 24 cm
    ISBN978-80-266-1629-0 Kč 399.00
    PoznámkyObsahuje bibliografii a bibliografické odkazy
    Předmět.hesla stravování - sociální aspekty * výživa člověka - sociální aspekty * jídlo - sociální aspekty * jídlo - kulturní aspekty * gastronomie * potraviny * stravovací zvyky - kulturní aspekty * racionální výživa * zásobování potravinami * zemědělství * živočišná výroba * udržitelný rozvoj
    Forma, žánr monografie
    Konspekt39 - Kulturní antropologie. Etnologie. Etnografie
    MDT612.39 * 641/642 * 641/642 * 392.81 * 613.2 * 338.439 * 63 * 636 * 502.131.1 * (048.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.2, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 394376Půjčovna literaturymístní sklad
    Jídlo pro radost

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.