Počet záznamů: 1  

Obiloviny v lidské výživě

  1. NázevObiloviny v lidské výživě : inovace a nové trendy v cereální technologii : odborná publikace
    Část názvuInovace a nové trendy v cereální technologii
    Vydání1. vydání
    Nakl.údajePraha : Potravinářská komora České republiky, Česká technologická platforma pro potraviny, 2021
    Fyz.popis46 stran : barevné ilustrace ; 21 cm
    ISBN978-80-88019-47-3
    PoznámkyNázev z obálky
    Předmět.hesla obilniny * potravinářská technologie * potravinářské výrobky * výživa člověka
    Forma, žánr studie
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    MDT633.1 * 663/664 * 613.2 * (048.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 401162Půjčovna literaturymístní sklad
    Obiloviny v lidské výživě

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.