Počet záznamů: 1  

Lahoda

  1. Autor Sanchez, Monica (Autor)
    NázevLahoda : evoluce lidských chutí / Monica Sachezová, Rob Dunn ; přeložill Jan Šindelka
    Unif.název Delicious. Česky
    Další autor Dunn, Rob R. (Autor)
    Šindelka, Jan, 1980- (Překladatel)
    VydáníPrvní vydání
    Nakl.údajeBrno : Host, 2022
    Fyz.popis358 stran : ilustrace ; 21 cm
    ISBN978-80-275-1145-7 Kč 399.00
    PoznámkyPřeloženo z angličtiny. Poznámky
    Obsahuje bibliografii a rejstřík
    Předmět.hesla chuť - fyziologické aspekty * jídlo * antropogeneze * zdraví * kulturní evoluce * evoluční biologie
    Forma, žánr populárně-naučné publikace
    Konspekt612 - Fyziologie člověka a srovnávací fyziologie
    MDT575.8 * 612 * 316.72/.75 * 613/614 * 613 * 612.87 * 316.7-026.18 * 572.1/.4 * (0.062)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 406348Půjčovna literaturyvolný výběr 64_Byt,domácnost,kuchařství
    Lahoda

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.