Počet záznamů: 1  

Divočák

  1. Autor Axell, Mikael (Autor)
    NázevDivočák : recepty z kančího masa / Mikael Axell a Frida Ernsth ; fotografie Stefan Wettainen
    Unif.název Sauen. Česky
    Část názvuRecepty z kančího masa
    Další autor Ernsth, Frida (Autor)
    Wettainen, Stefan, 1968- (Fotograf)
    Kavinová, Alice (Překladatel)
    VydáníČeské vydání první
    Nakl.údajePraha : Jan Vašut s.r.o., 2022
    Fyz.popis142 stran : barevné ilustrace ; 27 cm
    ISBN978-80-7541-323-9 Kč 499.00
    PoznámkyPřeloženo z němčiny. Překlad Alice Kavinová. Obsahuje rejstřík
    Předmět.hesla zvěřinová jídla * černá zvěř
    Forma, žánr kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT641.55:637.55 * 639.111.1 * (083.12)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 407464Půjčovna literaturyvolný výběr 64_Byt,domácnost,kuchařství
    Divočák

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.