Počet záznamů: 1  

Jizerský coniac

  1. Autor Bruthans, Jiří (Autor)
    NázevJizerský coniac : hydrogeologický rajon 4420 / Iva Kůrková, Jiří Burda (eds.) ; kolektiv autorů: Jiří Bruthans, Jiří Burda, František Bůzek, Stanislav Čech, Ferdinand Herčík, Renáta Kadlecová, Lucie Kondrová, Iva Kůrková, Roland Nádaskay, Zuzana Skácelová, Lenka Špičáková, Lilian Švábenická, David Uličný
    Část názvuHydrogeologický rajon 4420
    Další autor Burda, Jiří, 1963- (Autor) (Editor)
    Bůzek, František (Autor)
    Čech, Stanislav, 1951- (Autor)
    Herčík, Ferdinand, 1940-2016 (Autor)
    Kadlecová, Renáta (Autor)
    Kondrová, Lucie, 1981- (Autor)
    Kůrková, Iva, 1986- (Autor) (Editor)
    Nádaskay, Roland (Autor)
    Skácelová, Zuzana (Autor)
    Špičáková, Lenka, 1958- (Autor)
    Švábenická, Lilian (Autor)
    Uličný, David, 1964- (Autor)
    Nakl.údajePraha : Česká geologická služba, 2022
    Fyz.popis136 stran (některé složené) : barevné ilustrace, mapy ; 31 cm
    ISBN978-80-7673-041-0 Kč 350.00
    EdiceGeologie a hydrogeologie : stanovení zásob podzemních vod ; svazek 21.
    Edice/záhl. Geologie a hydrogeologie
    PoznámkyNa obálce uveden název projektu: Rebilance zásob podzemních vod
    Obsahuje bibliografii
    Předmět.hesla podzemní vody - Česko * hydrogeologie - Česko * hydrologické modely - Česko
    Český ráj (Česko) - geologické poměry * Hrubá Skála (Česko : oblast) - geologické poměry * Jizera (Polsko a Česko : řeka : povodí)
    Forma, žánr kolektivní monografie
    Konspekt556 - Hydrologie
    MDT556.3 * 556.013 * 55 * (437.31-17) * (437.316) * (282.243.3) * (048.8:082)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 408524Půjčovna literaturyvolný výběr 55_Geologie,paleontologie
    Jizerský coniac

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.